Tillbaka till partnerkampanjen Stäng
  1. Familjejuridik
  2. Tjänster
  3. Vårdnadstvist
  4. Hur får jag hjälp vid en vårdnadstvist

Hur får jag hjälp vid en vårdnadstvist

Hur får jag hjälp vid en vårdnadstvist

Att hamna i en tvist är ofta ovant och skrämmande. Extra svårt blir det när det handlar om det egna barnet. Att anlita en jurist tidigt i processen kan bringa ordning på dina tankar och lotsa dig vidare i processen. På Verahill får du tjugo minuters kostnadsfri rådgivning på telefon kring just din egen situation. Vill du gå vidare har vi en löpande timdebitering där vi följer den av staten fastställda rättshjälpstaxan.

För de flesta finns ekonomiskt stöd i egna hemförsäkringen - ett rättsskydd som ger dig möjlighet att få hjälp för ombudskostnader. Du kan också ha rätt till statlig rättshjälp. Vi hjälper dig att undersöka möjligheterna i just ditt fall.

Vad kostar det?  

  • Vi erbjuder tjugo minuters kostnadsfri rådgivning per telefon om du är osäker på vad du behöver hjälp med. Därefter arbetar vi på löpande timdebitering där vi följer den av staten fastställda rättshjälpstaxan, som för år 2023 är 1845 kr per timme inklusive moms.
  • Du har möjlighet att få hjälp för ombudskostnader via rättsskyddet i din hemförsäkring eller genom den statliga rättshjälpen. Vi hjälper dig att undersöka möjligheterna i just ditt fall.

Läs mer om vårdnadstvist