1. Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi söker dig som brinner för familjejuridik och älskar att hjälpa människor med de rätta juridiska besluten och dokumenten så att deras liv blir lyckligare och mer bekymmersfritt. 

Läs vårt manifest och se om du delar vår syn

Erfaren jurist inom familjerätt, Malmö

Är du en erfaren jurist inom familjerätt? Är du trygg i dig själv och van vid att möta människor i svåra samtal? Drivs du dessutom av att ansvara för egna kunder och har ett affärsmässigt förhållningssätt? Då kan du vara den vi söker! Vi ser gärna att du har 3 – 5 års erfarenhet att arbeta som jurist, företrädesvis inom familjerätt. Du kan även ha en bakgrund från en bank, begravningsbyrå, myndighet eller från ett försäkringsbolag. Läs mer om tjänsten här.

Nyfiken nyutexaminerad jurist, Malmö

Har du precis tagit examen från juristutbildningen och är intresserad av familjerätt? Är du nyfiken och trygg i dig själv? Hör av dig till oss.

Som jurist på Verahill kommer du på sikt få arbeta med många olika arbetsuppgifter inom familjerätten såsom juridisk rådgivning kring, och upprättande av, bodelningsavtal, arvskiften, samboavtal, bouppteckningar, äktenskapsförord, gåvobrev och testamenten. Till att börja med kommer du få vägledning och stöttning av en mer erfaren jurist, men längre fram kommer du få ta ansvar för egna kunder.

Läs mer om tjänsten här.

Jurist till Verahill, Uddevalla

Som jurist på Verahill kommer du att arbeta brett inom den ekonomiska familjerätten. Du kommer till stor del arbeta med rådgivning och upprätta handlingar såsom samboavtal, samägandeavtal, testamenten, äktenskapsförord, gåvobrev, bouppteckningar och arvskiften samt förvaltning av dödsbo. Du kommer att driva ärenden självständigt och arbeta nära klienterna.

Du har en juristexamen och några års arbetslivserfarenhet som jurist. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom området ekonomisk familjerätt. Du är noggrann, lyhörd, trygg i dig själv samt har förmåga att bemöta olika människor och förklara juridiska problem på ett lättbegripligt sätt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift, ytterligare språk är meriterande. För att trivas hos oss tror vi att du som person är självledande, positiv, prestigelös samt har god samarbetsförmåga Läs mer om tjänsten här.

Jurister med erfarenhet inom ekonomisk familjerätt, Stockholm

Verahill växer och öppnar i maj ett helt nytt kontor i Sickla, Nacka. Kontoret kommer att vara beläget i samma lokaler som moderbolaget Klarahill och dess ledning. Till kontoret söker vi just nu jurister med erfarenhet inom ekonomisk familjerätt. Som jurist på Verahill kommer du självständigt hantera ärenden och arbeta brett inom den ekonomiska familjerätten. Du kommer till stor del arbeta med rådgivning och upprätta handlingar såsom samboavtal, samägandeavtal, testamenten, äktenskapsförord och gåvobrev. Till viss del kommer du även att arbeta med bouppteckningar, arvskiften och förvaltning av dödsbo. Du kommer att driva ärenden självständigt och arbeta nära klienterna. Läs mer om tjänsten här

 

 

Hittar du inte det du söker?

 

Maila oss på info@verahill.se

 

Vill du bli kontaktad av oss