Tillbaka till partnerkampanjen Stäng

Samarbetspartners

Vi på Verahill samarbetar gärna med andra kloka företag. Här ser du några av dem. Vill du också bli en av våra partners, slå mig en signal.

Hälsningar

Caroline Blomsten
Affärsutvecklingschef
0702-695 687
caroline.blomsten@verahill.se

Ett enklare liv

Att ha koll på juridiken är viktigt, men det finns också mycket annat som förenklar vardagen. Eller ger ekonomiska fördelar för den som är kund. Vi tipsar gärna om partners som gör allt för att kunden ska bli nöjd.

Skandias logotype

Skandia - ett kundägt bolag som särskiljer sig

Skandia skapar trygghet i alla generationer och tar sikte på att vara det ledande pensionsbolaget som tar ansvar.

De har en lång tradition av nytänkande och samhällsengagemang och genom åren har den röda tråden varit att förebygga och förutse. Skandia står på kundens sida.

www.skandia.se

 

If hjälper dig att vara rätt försäkrad

Med rätt försäkring blir livet lite enklare och tryggare. Har du bytt boende eller gjort förändringar i livet kan det vara läge att se över dina försäkringar. 

Prova Försäkringsguiden som snabbt och enkelt ger dig en uppfattning om vad som just du behöver i det liv du lever just nu.

www.if.se/privat

 

Ålandsbanken - för större trygghet i livet

Ålandsbanken är en bank med starka kundrelationer och personlig service, vilket stämmer väl med hur även vi på Verahill arbetar. 

I människors vardag hänger juridiken och ekonomin ofta ihop och just det personliga omhändertagandet skapar extra trygghet. 

www.alandsbanken.se/

 

Ölands Bank förenklar din vardag

Juridik och ekonomi går ofta hand i hand. På Ölands Bank finns bra support kring de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag.

Du får personlig rådgivning och lösningar för sparande, lån, pension, försäkringar, kort- och betalningsfunktioner. Smidigt och enkelt.

www.olandsbank.se/

Klarahill hjälper dig med begravningen

I vårt systerföretag Klarahill hjälper vi dig att få ett fint och personligt avsked när en nära och kär person gått bort.

Klarahill består av ett 40-tal lokala begravningsbyråer i landet. Man har lång erfarenhet och bred kompetens och kan ge vägledning inom alla typer av begravningar.

www.klarahill.se

Lova Begravningsbyrå. Ger dig mer tid till ett vackert avsked

Lova är en begravningsbyrå som grundades för att kunna erbjuda människor i sorg ett enkelt och tryggt sätt att ordna en vacker begravning. Som begravningsbyrå finns vi tillgängliga på dina villkor och du bestämmer var, när och hur du planerar begravningen. En av våra personliga rådgivare hjälper dig gärna via vår webbsida, på telefon eller i personligt möte.

Sveriges främsta digitala flyttjänst

Flyttdags? Då har du en hel del att ordna med, både juridiskt och praktiskt.
flyttsmart.se löser du allt kring flytten i ditt nya hem - från att boka flytthjälp till att fixa el, internet, försäkring och mycket mer - snabbt, enkelt, tryggt och helt kostnadsfritt.

MOHV - när du vill värdera eller sälja din bostad

MOHV är ett mäklarföretag med hög kvalitet och engagerade och kompetenta mäklare som vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.

www.mohv.se

Varannan Vecka stöttar hela familjen med fokus på barnens bästa


Hos Varannan Vecka hittar du verktygen och tipsen som underlättar samarbetet och förebygger konflikter om barnen mellan föräldrar i separation. Här hittar du också eget stöd till barnen och vägledning genom separationen.

Varannanvecka.app

Vi sponsrar Hållbar jurist

Verahill är stolt sponsor av föreningen Hållbar jurist som arbetar för att lägga grunden för en hållbar karriär som jurist redan under utbildningen. 

Tillsammans med Hållbar jurist skapar vi rätt förutsättningar för ett hållbart juristliv. 

Hållbar jurist på Linkedin

Skilj dig schysst - i samarbete med Endbright

Endbright är en digital plattform för skilsmässa och separation. Här får du hjälp med rådgivning inom juridik, ekonomi, psykiskt välbefinnande, föräldra-/barncoachning, divorce planning m m. Som kund hos Verahill får du 10% rabatt på alla Endbrights tjänster. Läs mer och ta del av rabatten på länken endbright.se

 

Har du kontroll på försäkringarna?

Via Cynk erbjuder vi försäkringsinventering för privatpersoner, för dödsbo och för företag och dess anställda. Via Cynk erbjuder vi även avslut av sociala medier för dödsboet.
www.cynk.se

 

Kenny Svahn

Kenny Svahn är verksam som fristående skoglig affärsrådgivare med en gedigen erfarenhet kring förvärv, överlåtelser och förvaltning av lantbruksfastigheter samt skoglig beskattning.

Kennysvahn.se