Tillbaka till partnerkampanjen Stäng
  1. Familjejuridik
  2. Föreläsningar

Boka föreläsning

Vi på Verahill Familjejuridik erbjuder kostnadsfria föreläsningar av våra jurister hos er, oss eller online. Bjud era kunder eller medarbetare på en föreläsning om juridik. 

Kontakta oss idag för att boka en föreläsning!

En bild på en kvinna som står på en scen för att hålla en föreläsning för en publik

Kostnadsfria föreläsningar med Verahill Familjejurdik

Att erbjuda sina medarbetare eller kunder mer kunskap om juridik är både omtänksamt och uppskattat. Bjud gärna in till ett frukostseminarium med tillhörande fika, eller passa på att erbjuda en föreläsning under lunchen – vi anpassar oss efter era önskemål. Har ni ingen bra lokal själva eller behöver ett miljöombyte kan vi hålla föreläsningen hos oss. Ett annat alternativ är att vår föreläsare livesänder via er bildskärm.

Digitala föreläsningar

Vi erbjuder även en digital föreläsningsserie ”Koll på livet – en familjejuridisk översikt” som är förinspelade föreläsningar som ni kan streama själva.

Titta på våra digitala föreläsningar här. 

Vad ingår?

Våra föreläsningar är kostnadsfria, men ni står för tilltugg. Tillsammans planerar vi föreläsningen efter tema, tid och plats.

Exempel på teman

  • Familjejuridik
  • När någon går bort
  • Planera för framtiden
  • Flytta ihop eller isär
  • När köpet gått fel

Våra föreläsare har bred kunskap inom juridiken och kan hålla föredrag inom andra ämnen, fråga oss så planerar vi det tillsammans.

 

Kontakta oss idag för att boka en föreläsning!