Tillbaka till partnerkampanjen Stäng
  1. Familjejuridik
  2. Kontor
  3. Verahill Göteborg

Verahill Familjejuridik Göteborg

Vi på Verahill Familjejuridik i Göteborg möter dagligen människor i olika faser i livet. Somliga ska bli sambo, andra ska gifta sig, vissa ska separera och kommer inte överens om var barnen ska bo och ibland har en närstående avlidit.

Livet är föränderligt och då är det bra att vara förberedd. Titta gärna på våra korta filmer som snabbt ger en inblick i några av livets vanligaste juridiska frågor

Varmt välkommen!

 

Vi som arbetar här är jurister och hjälper dig med allt som rör livet och döden. Vi upprättar avtal så som bouppteckningar, bodelningar, arvskiften, testamenten, framtidsfullmakter och vi agerar även ombud för personer som tvistar i tingsrätten.

Många tror att det är dyrt och krångligt att boka in juridisk rådgivning, men vi är tillgängliga både för fysiska möten på vårt kontor i centrala Göteborg, hembesök i kringliggande orter eller för video/telefonmöte. Du bestämmer själv vad som passar dig bäst. Vi skräddarsyr avtalen efter dina behov, kan erbjuda fasta priser och förklarar juridiken på ett sätt så att du förstår.

Ring eller maila oss din fråga så hjälper vi dig. Det viktigaste är att du tänker efter, ligger steget före och fattar medvetna och kloka val för att du ska känna dig mer säker inför framtidens oförutsägbara händelser.

Våra medarbetare

Kontakta oss

Adress

Fabrikstorget 1 (Citygate)

412 50

Göteborg

Öppettider

Måndag - fredag: 09.00-17.00


Post

Verahill AB
Box 5386
402 28 Göteborg

 

Telefon

031-51 11 20

E-postadress

goteborg@verahill.se