1. Koll på livet

Koll på livet

Livet är föränderligt och våra behov och önskemål ändras med tiden. Det man inte alltid tänker på är vad detta innebär juridiskt. Därför finns vår tjänst Koll på livet. Det är precis vad det låter som – en kostnadsfri juridisk rådgivning som ger dig koll på din livssituation och reder ut vad du behöver för att trygga livet för dig och dina anhöriga.

De flesta av oss går igenom många olika faser i livet. Man flyttar ihop eller isär, blir förälder, gifter sig eller skiljer sig. Beroende på vad som har hänt i ditt liv och hur det ser ut idag kan du behöva olika typer av juridisk hjälp. För att göra det enklare att ta reda på vad just du behöver har vi en tjänst som vi kallar Koll på livet.

Hur fungerar Koll på livet?

Med Koll på livet får du enkelt en överblick över vilka juridiska tjänster som kan vara bra i din situation. Här kan du läsa om hur tjänsten fungerar:

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. Vi kontaktar därefter dig för att boka in ett rådgivningsmöte via telefon.

  2. Du får vid det inbokade mötet 20 minuters gratis juridisk rådgivning där vi tillsammans går igenom din situation. Under mötet har du även möjlighet att ställa eventuella frågor.

  3. Utifrån det som diskuterats under rådgivningen presenterar vi ett förslag på tjänster som vi bedömer att du kan ha nytta av. I samband med detta lämnas även ett kostnadsförslag för tjänsterna.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av rådgivningen rekommenderar vi att du funderar igenom din livssituation innan mötet. Står du inför att bli sambo och har frågor kring vad som är viktigt att tänka på, eller ska du kanske gifta dig med någon där det finns barn sen ett tidigare förhållande? Skriv gärna ner dina frågor och funderingar så att du är förberedd och vet vad du vill fokusera på under rådgivningen.

Boka gratis juridisk rådgivning

Vi på Verahill Familjejuridik har lång erfarenhet av familjerättsliga ärenden och hjälper dig gärna att reda ut vad som gäller i din situation. Boka en Koll på livet-rådgivning redan nu! Lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig för att boka en tid.

Koll på livet

Hittar du inte det du söker?

 

Maila oss på info@verahill.se

 

Vill du bli kontaktad av oss