Tillbaka till partnerkampanjen Stäng
  1. Familjejuridik
  2. Seniormässa

Seniormässa

Äntligen får vi möjlighet att träffas igen. Den här gången på Seniormässan i Göteborg den 5-7 april 2022.

Vi som står i montern arbetar med frågor som handlar om livet i alla dess skepnader - dels familjejuridik och bra avtal man bör ha på plats när livet förändras, men även vackra och personliga avsked. Vi tar gärna del av dina funderingar och hjälper dig på bästa sätt.

Man och kvinna som står på en strand med ryggen mot fotografen och tittar på solnedgången

Under mässan kan du passa på att få:

  • 15 minuters kostnadsfri familjerättslig behovsanalys - där du kan utgå från din egen unika situation och få värdefulla råd av vår jurist. Du bokar tid i vår monter. Just nu får vi många frågor om framtidsfullmakt, gåvobrev och testamente. Vi berättar gärna mer.
  • Kostnadsfri dokumentbevakning om du upprättar en juridisk handling (Ord pris 1.850 kr inkl moms).
  • Svar på dina frågor om avsked och begravningar, men också hjälp att fylla i Livsarkivet. Livsarkivet är en folder för tankar och önskemål kring den egna begravningen. Även om man inte vet hur man vill ha det eller ens har funderat över det, så vet många hur man absolut INTE vill ha begravningen - och det är också värdefullt för nära och kära att känna till. Livsarkivet finns som en folder men kan också fyllas i digitalt. Fråga oss om du vill veta mer.

Varmt välkommen!

Om erbjudandet
Kontakta oss i montern för att ta del av erbjudandet, som gäller under mässan den 5-7 april 2022. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller ersättas med kontanter och det gäller på följande kontor: