Tillbaka till partnerkampanjen Stäng
  1. Familjejuridik
  2. Kontor
  3. Verahill Uddevalla

Verahill Familjejuridik Uddevalla

Vi på Verahills kontor i Uddevalla brinner för familjejuridik. Vårt mål är att vara där för dig i livets alla skeden och hjälpa dig med de juridiska frågeställningar som du kan stå inför.

Vad ska du tänka på när en nära anhörig går bort, när du flyttar ihop eller gifter dig, när du får barn eller skiljer dig? Vad är egentligen en bouppteckning och ett arvskifte? 

Ring oss så hjälper vi dig med det som just du behöver. Ett tips är också att titta på våra korta filmer som snabbt ger en inblick i några av livets vanligaste juridiska frågor.

Varmt välkommen!

Lika viktigt som att veta vad ett avtal innebär är att veta varför man ska ha det. Varför ska du t ex skriva ett äktenskapsförord, ett samboavtal, ett testamente eller en framtidsfullmakt? Varför behövs det ett bodelningsavtal efter en skilsmässa eller en samboseparation? Vad innebär gemensam vårdnad och hur ska man tänka kring barnets bästa vid en vårdnadstvist?

Vi på Verahill vill förstå just din situation och vi hjälper dig med rätt juridisk kompetens och mycket engagemang. Genom glädje och sorg, vill vi trygga och förenkla din tillvaro, både nu och i framtiden.