Tillbaka till partnerkampanjen Stäng
  1. Hem
  2. Kontor
  3. Verahill Nacka

Verahill Familjejuridik Nacka

Välkommen till Verahill Familjejuridik i Nacka! Vi vet att livet förändras. Står du inför en skilsmässa eller separation, ska skaffa barn eller funderar på att upprätta testamente? Med vår goda kunskap och breda erfarenhet av familjerätt hjälper vi dig att upprätta rätt juridiska handlingar som passar dina behov och önskemål, även om du inte vet exakt vad du behöver när du kommer till oss.

Missa inte våra korta filmer som snabbt ger en inblick i några av livets vanligaste juridiska frågor.

Varmt välkommen!

 

Oavsett om du ska flytta ihop och bli sambo, upprätta framtidsfullmakt eller behöver hjälp med ett dödsbo finns Verahill här för dig. Vi handlägger allt från bodelningar till äktenskapsförord, gåvobrev och tvister om vårdnad, boende och umgänge med barn.

Du väljer själv om du vill möta oss på telefon, videolänk eller vårt kontor i Sickla i södra Stockholm. Du kan också boka ett möte med våra jurister och boutredare på Lidingö, i Tyresö, Täby, Västerhaninge eller på Upplandsgatan i Vasastan.

Vi ger dig personlig juridisk rådgivning för livets alla händelser, stora som små. Våra kunder är vår främsta prioritet och vi är måna om att du ska få snabb kontakt och juridisk hjälp till ett rimligt pris.