Tillbaka till partnerkampanjen Stäng

Verahill Familjejuridik Nacka

Välkommen till Verahill Familjejuridik i Nacka! Vi vet att livet förändras. Står du inför en skilsmässa eller separation, ska skaffa barn eller funderar på att upprätta testamente? Med vår goda kunskap och breda erfarenhet av familjerätt hjälper vi dig att upprätta rätt juridiska handlingar som passar dina behov och önskemål, även om du inte vet exakt vad du behöver när du kommer till oss.

Missa inte våra korta filmer som snabbt ger en inblick i några av livets vanligaste juridiska frågor.

Varmt välkommen!

 

Oavsett om du ska flytta ihop och bli sambo, upprätta framtidsfullmakt eller behöver hjälp med ett dödsbo finns Verahill här för dig. Vi handlägger allt från bodelningar till äktenskapsförord, gåvobrev och tvister om vårdnad, boende och umgänge med barn.

Du väljer själv om du vill möta oss på telefon, videolänk eller vårt kontor i Sickla i södra Stockholm. Du kan också boka ett möte med våra jurister och boutredare på Lidingö, i Tyresö, Täby, Västerhaninge eller på Upplandsgatan i Vasastan.

Vi ger dig personlig juridisk rådgivning för livets alla händelser, stora som små. Våra kunder är vår främsta prioritet och vi är måna om att du ska få snabb kontakt och juridisk hjälp till ett rimligt pris.

Hitta hit

Vårt kontor hittar du på Sicklastråket 3, 131 54 Nacka, våning 3, på samma gata som Nacka tingsrätt och cykelbutiken Bikester. 

Busshållplatser i närområdet: Sickla Bro, Sickla Allé
Tvärbanestation i närområdet: Sickla, Sickla Udde
Parkering: Parkeringsgarage samt gatuparkering finns i anslutning till vårt kontor.
Karta: Scrolla ner på sidan så hittar du kartan, klicka för att öppna upp den.

Våra medarbetare

Kontakta oss

Adress

Sicklastråket 3

131 54

Nacka

Öppettider

Måndag - fredag: 09.00-17.00
Tid bokas enligt överenskommelse

Postadress

Verahill AB
Box 45
131 06 Nacka

Telefon

08-556 580 00

E-postadress

nacka@verahill.se