Tillbaka till partnerkampanjen Stäng

Sanna Hilvéus

Senior jurist

Malmö

Om mig och varför jag valde att jobba med juridik

Jag valde att jobba med juridik för att jag gillar arbetssättet och mixen av tydliga lagar och argumentation. Dessutom ville jag jobba med människor och jag gillar utmaningen med att möta människor i olika, och ibland livsavgörande, situationer. Människor är så fantastiskt olika och yrkesrollen kräver därför att man är lite kameleont för att bäst bemöta varje individ och vara så bra stöd och ombud som möjligt.

Min utbildning och erfarenhet

Jag tog juristexamen vid Stockholms universitet i juni 2013. Därefter arbetade jag ca 2 år med immaterialrätt, först en tid på en upphovsrättslig organisation och därefter på advokatbyrå. I april 2015 började jag som processjurist på affärsjuridisk byrå. Här arbetade jag som ombud i tvistemål inom ett flertal områden såsom entreprenadrätt (konsumententreprenader), köprätt och ekonomisk familjerätt. 2022 började jag på Verahill för att helhjärtat ägna mig åt familjejuridik.

Ärenden jag kan hjälpa till med

Jag biträder gärna som ombud i tvister rörande bodelning, VBU eller arv. Därutöver kan jag bistå dig med upprättande av bouppteckning, eller andra dokument du behöver genom livet såsom testamente, framtidsfullmakt, gåvobrev eller liknande.

Våra möten kan ske via telefon eller video, men du kan även träffa mig på vårt kontor i Malmö.