Tillbaka till partnerkampanjen Stäng

Annette Strömberg

Marknadschef

Nacka

Om mig och varför jag valde att jobba med juridik

Att ha koll på juridiken är viktigt för alla, oavsett skede i livet. Min roll på Verahill började som ett uppdrag att stärka Verahills varumärke och det var först när jag började arbeta här och fick en insikt i juristernas vardag som jag förstod hur dåligt påläst jag var i många frågor. När jag pratade med vänner och bekanta var det samma sak där. Nu brinner jag för att sprida kunskapen på ett sätt som människor kan ta till sig och förstår. Det går inte en dag utan att jag lär mig något nytt. Många tror att man ska kontakta en jurist först när något hänt, men det är både tryggt och ekonomiskt klokt att ha koll redan innan.

Min utbildning och erfarenhet

Jag har arbetat med kommunikation i hela mitt liv - analogt och digitalt, internt och externt, med produkter och med tjänster. Är i grunden Marknadsekonom och projektledare men har också estetiska utbildningar. Utöver juridiken inom Verahill stöttar jag även ett 70-tal begravningsbyråer inom Klarahill.

Ärenden jag kan hjälpa till med:

Som Marknadschef inom Verahill och Klarahill leder jag det strategiska och praktiska arbetet i alla kommunikativa frågor och är även en del av resp företags ledningsgrupp.

Våra möten kan ske via telefon eller som videomöten, men du kan även träffa mig på följande kontor:

Min fasta plats är på Verahills och Klarahills supportkontor i Nacka, men jag rör mig också mellan olika kontor över landet.