1. Integritetspolicy

Integritetspolicy

 

Din integritet

Din integritet är viktig för oss. Här förklarar vi i korthet hur vi tar hand om dina personuppgifter och vår användning av cookies. Du kan alltid kontakta oss på gdpr@klarahill.se om du har frågor.

Policyn gäller för alla personuppgifter som samlas in i samband med att du:

  • Besöker våra webbplatser 
  • Fyller i dina kontaktuppgifter digitalt i t ex ett kontaktformulär för våra tjänster
  • Kontaktar oss för en jobbansökan

Vilka uppgifter samlar vi in?

På webbplatsen är det uppgifter som du själv lämnar till oss i samband med att du fyllt i ett kontaktformulär - vanligtvis namn, mailadress, telefonnummer samt i vissa fall även adress och ärende/typ av tjänst. Du kan helt avstå från att lämna uppgifter men det gör att det blir svårt för oss att fullfölja vår tjänst och kontakta dig i det ärende du bett oss återkomma kring. Vi lagrar besökande IP-adresser för bland annat statistik och säkerhetsskäl.

Vem har tillgång till uppgifterna?

Uppgifter du lämnar är tillgängliga för dig och Klarahill AB samt dotterbolaget Verahill AB. Fullständig information kan komma att lämnas ut i de fall en myndighet har lagstöd för begäran, exempelvis har Datainspektionen rätt att ta del av all lagrad information. Anonymiserade uppgifter eller helt avidentifierade uppgifter kan komma att lämnas ut till tredje part. Vi säljer aldrig dina uppgifter till någon utomstående part.

Cookies 

På Verahill.se använder vi cookies för att förbättra din användarupplevelse samt för att kunna identifiera och föra statistik över vilka som besöker vår sida. En cookie är en liten textfil som sparas på din dators hårddisk när du besöker vår webbplats. Enligt lagen om elektronisk kommunikation (2003:389) måste vi upplysa om att Verahill.se använder cookies för inloggning, personliga inställningar samt statistik. Genom att fortsätta på webbplatsen godkänner du detta. 

Du kan välja att stänga av möjligheten för cookies. Det gör du via säkerhetsinställningarna i den webbläsare du använder. Om du väljer att stänga av cookies kan du dock uppleva att Verahill.se fungerar sämre när du besöker oss.

Så rättar du dina uppgifter

Du har rätt att få dina uppgifter rättade och i de flesta fall även raderade. Kontakta gdpr@klarahill.se

Ansvarig för behandling av personuppgifter

Ansvarig för personuppgiftsbehandlingen är Klarahill AB (556981-1747) Vasagatan 16, 121 20  Stockholm. Klarahill AB och dotterbolaget Verahill AB (559019-7595) behandlar personuppgifter i enlighet med gällande svenska lagar samt EU:s dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation). Vi är alltid beredda att svara på frågor krig din integritet. Kontakta oss då på gdpr@klarahill.se

 

 

Hittar du inte det du söker?

 

Maila oss på info@verahill.se

 

Vill du bli kontaktad av oss