Tillbaka till partnerkampanjen Stäng
  1. Familjejuridik
  2. Kontor
  3. Verahill Uppsala

Verahill Familjejuridik Uppsala

Välkommen till Verahill Familjejuridik i Uppsala! I en av Uppsalas mest anrika byggnader, Rådhuset, hittar du vårt nya kontor mitt i city. 

Vi vet att livet förändras. Står du inför en skilsmässa eller separation, har du förlorat en nära anhörig eller funderar på att upprätta testamente? Med vår goda kunskap och breda erfarenhet av familjerätt hjälper vi dig att upprätta rätt juridiska handlingar som passar dina behov och önskemål, även om du inte vet exakt vad du behöver när du kommer till oss.

Missa inte våra korta filmer som snabbt ger en inblick i några av livets vanligaste juridiska frågor.

Varmt välkommen!

På Verahill Uppsala möter du Fanny, Josef och Hannah, som hjälper dig med allt som rör livet och döden. Vi upprättar avtal så som bouppteckningar, bodelningar, arvskiften, testamenten, framtidsfullmakter och äktenskapsförord.

Många tror att det är dyrt och krångligt att boka in juridisk rådgivning, men vi på Verahill är tillgängliga både för fysiska möten på vårt kontor i Rådhuset eller för video/telefonmöte. Du bestämmer själv vad som passar dig bäst. Vi skräddarsyr avtalen efter dina behov, kan erbjuda fasta priser och förklarar juridiken på ett sätt så att du förstår.

Ring eller maila din fråga så hjälper vi dig. Vi ger dig personlig juridisk rådgivning för livets alla händelser, stora som små. Våra kunder är vår främsta prioritet och vi är måna om att du ska få snabb kontakt och juridisk hjälp till ett rimligt pris.

Hitta hit

Vårt kontor hittar du i Rådhuset på Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala, precis vid Stora Torget och ingången ligger mitt emot Sko August. 

Buss och tåg: Uppsala Central ligger inom promenadavstånd. 
Parkering: Parkeringsgarage finns på Dragarbrunnsgatan i nära anslutning till vårt kontor.
Karta: Scrolla ner på sidan så hittar du kartan, klicka för att öppna upp den.