Tillbaka till partnerkampanjen Stäng
  1. Familjejuridik
  2. Kontor
  3. Verahill Karlstad

Verahill Familjejuridik Karlstad

Vi på Verahill Familjejuridik i Karlstad möter dagligen människor i olika faser i livet. Somliga ska bli sambo, andra ska gifta sig, vissa ska separera och kommer inte överens om var barnen ska bo och ibland har en närstående avlidit.

Livet är föränderligt och då är det bra att vara förberedd. Titta gärna på våra korta filmer som snabbt ger en inblick i några av livets vanligaste juridiska frågor

Varmt välkommen!

 

På Verahill Karlstad möter du Emma, Angelica, Johanna, Marcus, Hanna, Alessandra, Emma, Jenny, Ylva, My, Cornelia och Monika som hjälper dig med allt som rör livet och döden. Vi upprättar avtal så som bouppteckningar, bodelningar, arvskiften, testamenten, framtidsfullmakter och agerar ombud för personer som tvistar i tingsrätten.

Många tror att det är dyrt och krångligt att boka in juridisk rådgivning, men vi på Verahill är tillgängliga både för fysiska möten på vårt kontor, hembesök i kringliggande orter eller för video/telefonmöte. Du bestämmer själv vad som passar dig bäst. Vi skräddarsyr avtalen efter dina behov, kan erbjuda fasta priser och förklarar juridiken på ett sätt så att du förstår.

Ring eller maila din fråga så hjälper vi dig. Det viktigaste är att du tänker efter, ligger steget före och fattar medvetna och kloka val för att du ska känna dig mer säker inför framtidens oförutsägbara händelser.

Vi har flyttat! Från och med den 26 september 2022 träffar du oss på vårt nya kontor på Södra Kyrkogatan 11 - Varmt välkomna!