1. Verahill startar samarbete för att säkra kompetensen
Alla pressreleaser

Verahill startar samarbete för att säkra kompetensen

I takt med att Verahill växer ökar behovet av att anställa rätt personal med hög kompetens. Därför inleder vi nu ett samarbete med Jurek Rekrytering & Bemanning.

 Sen starten 2017 har Verahill vuxit snabbt och etablerat sig på flera platser runtom i landet. Nu skriver vi avtal med Jurek Rekrytering & Bemanning för att säkerställa att vi bibehåller vår höga kompetens inom företaget och hittar rätt personal.

– Vi väljer Jurek Rekrytering & Bemanning för att det är en rekryteringsfirma som är förankrad i juristbranschen. För oss är det otroligt viktigt att få hög kvalitet i rekryteringsprocessen och det känner vi att vi får genom vårt samarbete med dem, säger Anna Larsson, operativ chef på Verahill.

Verahill och Jurek Rekrytering & Bemanning kommer inledningsvis att samarbeta kring rekryteringen av ett flertal jurister till våra olika kontor.

– I och med att vi växer så snabbt måste vi också se till att vara snabba med att rekrytera rätt människor. Jurek Rekrytering & Bemanning är välkända bland jurister och genom samarbetet med dem säkerställer vi både att vi hittar rätt kompetens och att rätt kompetens hittar oss, säger Anna Larsson.

Hittar du inte det du söker?

 

Maila oss på info@verahill.se

 

Vill du bli kontaktad av oss