Tillbaka till partnerkampanjen Stäng
  1. Hem
  2. Samarbetspartners

Samarbetspartners

Vi på Verahill samarbetar gärna med andra kloka företag. Här ser du några av dem. Vill du också bli en av våra partners, slå mig en signal.

Hälsningar
Therese Häägg
Försäljnings- och affärsutvecklingschef
010-174 10 73
therese.haagg@verahill.se

 

Ett enklare liv

Att ha koll på juridiken är viktigt, men det finns också mycket annat som förenklar vardagen. Eller ger ekonomiska fördelar för den som är kund. Vi tipsar gärna om partners som gör allt för att kunden ska bli nöjd.

If hjälper dig att vara rätt försäkrad

Med rätt försäkring blir livet lite enklare och tryggare. Har du bytt boende eller gjort förändringar i livet kan det vara läge att se över dina försäkringar. 

Prova Försäkringsguiden som snabbt och enkelt ger dig en uppfattning om vad som just du behöver i det liv du lever just nu.

www.if.se/privat

 

Ölands Bank förenklar din vardag

Juridik och ekonomi går ofta hand i hand. På Ölands Bank finns bra support kring de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag.

Du får personlig rådgivning och lösningar för sparande, lån, pension, försäkringar, kort- och betalningsfunktioner. Smidigt och enkelt.

www.olandsbank.se/

Ålandsbanken - för större trygghet i livet

Ålandsbanken är en bank med starka kundrelationer och personlig service, vilket stämmer väl med hur även vi på Verahill arbetar. 

I människors vardag hänger juridiken och ekonomin ofta ihop och just det personliga omhändertagandet skapar extra trygghet. 

www.alandsbanken.se/

 

Klarahill hjälper dig med begravningen

I vårt systerföretag Klarahill hjälper vi dig att få ett fint och personligt avsked när en nära och kär person gått bort.

Klarahill består av ett 30-tal lokala begravningsbyråer i landet. Man har lång erfarenhet och bred kompetens och kan ge vägledning inom alla typer av begravningar.

www.klarahill.se

MOHV - när du vill värdera eller sälja din bostad

MOHV är ett mäklarföretag med hög kvalitet och engagerade och kompetenta mäklare som vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.

www.mohv.se

Varannan Vecka stöttar hela familjen med fokus på barnens bästa


Hos Varannan Vecka hittar du verktygen och tipsen som underlättar samarbetet och förebygger konflikter om barnen mellan föräldrar i separation. Här hittar du också eget stöd till barnen och vägledning genom separationen.

Varannanvecka.app

Lova Begravningsbyrå. Ger dig mer tid till ett vackert avsked

Lova är en begravningsbyrå som grundades för att kunna erbjuda människor i sorg ett enkelt och tryggt sätt att ordna en vacker begravning. Som begravningsbyrå finns vi tillgängliga på dina villkor och du bestämmer var, när och hur du planerar begravningen. En av våra personliga rådgivare hjälper dig gärna via vår webbsida, på telefon eller i personligt möte.

Endbright hälper dig igenom skilsmässan

Att går igenom en separation kan vara jobbigt även om man är överens. Alla berörs på ett eller annat sätt både ekonomiskt och juridiskt och man kan även behöva mentalt stöd i valda delar.

På Endbright hittar du olika tjänster och verktyg som hjälper dig under processen.

endbright.se/

 

Har du kontroll på försäkringarna?

Via Cynk erbjuder vi försäkringsinventering för privatpersoner, för dödsbo och för företag och dess anställda. Via Cynk erbjuder vi även avslut av sociala medier för dödsboet.
www.cynk.se

 

Vi sponsrar Hållbar jurist

Verahill är stolt sponsor av föreningen Hållbar jurist som arbetar för att lägga grunden för en hållbar karriär som jurist redan under utbildningen. 

Tillsammans med Hållbar jurist skapar vi rätt förutsättningar för ett hållbart juristliv. 

Hållbar jurist på Linkedin