Tillbaka till partnerkampanjen Stäng

Erbjudande i samarbete med GO ON

Livet är fantastiskt, men i många delar också oförutsägbart. Ibland surfar man på en härlig våg, är kär och allt är på topp. Men så kommer också stunder av saknad, när en relation tagit slut.

När livet förändras måste juridiken hänga med. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Varmt välkommen!

Erbjudande 

 

Verahill hjälper dig med förebyggande familjejuridik somt ex samboavtal, men finns också vid din sida om något händer, t ex vid en tvist. Våra jurister arbetar för långsiktigt hållbara lösningar, alltid med barnets bästa i första rummet.

I samarbete med GO ON erbjuder vi:

20 minuters kostnadsfri rådgivning kring den situation du behöver ha hjälp med. Oavsett om det gäller att stärka din relation, bryta upp eller gå vidare.

Det kan t ex vara barns vårdnad, boende eller umgänge, giftermål eller samboskap, separation eller dödsfall men också tankar kring hur du ska kunna säkra framtiden med t ex ett testamente, ett gåvobrev eller en framtidsfullmakt. Rådgivningen gäller en gång/år.

Boka juridisk rådgivning

Mötet med juristen på Verahill sker genom ett personligt möte via video, telefon eller fysiskt på ett av våra kontor. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom 24 timmar för att boka en tid.

 

Fyll i formuläret här