Tillbaka till partnerkampanjen Stäng

Älskling! Är det inte dags att vi tar tag i det där testamentet nu? Jo verkligen - vi bokar ett videomöte!

  • Video- eller telefonmöte i hela landet, även kvällstid
  • Alltid personlig rådgivning med en erfaren expert
  • Fast pris
  • Just nu erbjuder vi fri förvaring och bevakning av testamentet

Genom att skriva ett testamente hos Verahill Familjejuridik kan du vara säker på att det blir som du vill, både när det gäller vem som ska ärva dig och på vilket sätt. Dessutom blir det enklare för dina efterlevande i en svår tid, både genom testamentet men särskilt också om du väljer att upprätta ett så kallat Livsarkiv, där du kan ange önskemål om själva begravningen och minnestunden.

Juridiken kan ibland ställa till det på ett oväntat sätt. Visste du till exempel att sambor inte ärver varandra, även om de har gemensamma barn? Eller att ditt barn kan bli tvungen att dela med sig av ditt arv vid en skilsmässa om du inte testamenterat med enskild egendom?

 

När du upprättar ett testamente hos Verahill ingår alltid personlig rådgivning med en erfaren expert på familjerätt. Då kan du vara trygg med att det blir som du tänkt. Vi erbjuder också förvaring och bevakning av ditt testamente.

Om både du och din käresta vill upprätta testamente rekommenderar vi att ni upprättar ett gemensamt testamente, även kallat inbördes testamente. Vid upprättande av inbördes testamente önskar vi prata med er båda vid mötet.

Vi träffar dig gärna via video- eller telefonmöte i hela landet, även kvällstid. Om du föredrar att träffa oss på ett av våra kontor så finns vi i Täby, Nacka, Jönköping, Malmö, Vänersborg, Göteborg och på Öland.

 

Välkommen till Verahill Familjejuridik – din trygghet genom livet!

 

Verahill Familjejuridik består av 44 jurister och boutredare som kan juridik och förstår människor. Vår vision är att tillgängliggöra juridiken för alla och därmed hjälpa till att skapa tryggare liv. Vi hjälper våra kunder med att planera och förebygga oönskade situationer genom upprättande av bland annat testamente, äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev och framtidsfullmakt. Vi upprättar bouppteckningar och sköter förvaltning och avveckling av dödsbon och vi agerar ombud vid tvistiga bodelningar och vårdnadstvister. Genom vårt moderbolag Klarahill (www.klarahill.se) genomför vi också tusentals personliga begravningar varje år i hela Sverige. Välkomna till oss för trygghet och kvalitet!

Skriv testamente med hjälp av en av våra jurister

Nedan bokar du den tid du önskar ett möte. Mötet tar 1 timme. Du kan avboka eller boka om mötet om du behöver men tänk på att avbokning ska göras senast 24 timmar innnan mötet.

Föredrar du fysiskt möte?