Tillbaka till partnerkampanjen Stäng

Babycard

Verahill Familjejuridik erbjuder 20 minuters kostnadsfri juridisk telefonrådgivning till dig som är Babycard prenumerant. 

Vad kostar det?

Vi erbjuder tjugo minuters kostnadsfri rådgivning per telefon för att hjälpa dig till rätt avtal utifrån dina behov.  Om du väljer att upprätta en eller flera juridiska handlingar hos oss har vi fasta priser som juristen informerar dig om vid ert samtal.

Vi vet att livet förändras - då är det skönt att ha juridiken på plats

De flesta av oss går igenom många olika faser i livet. Man flyttar ihop eller isär, blir förälder, gifter sig eller skiljer sig. Beroende på vad som har hänt i ditt liv och hur det ser ut idag kan du behöva olika typer av juridisk hjälp. För att göra det enklare att ta reda på vad just du behöver erbjuder vi 20 minuters gratis rådgivning via telefon.

Vill du ha juridisk rådgivning?

För att få koll på ditt juridiska behov eller om du har specifika juridiska frågor föreslår vi att du bokar en telefontid med oss på Verahill Familjejuridik. En av våra jurister ringer sedan upp dig på den bokade tiden och hjälper dig att se över din situation och eventuellt vilka juridiska avtal du är i behov av.  Om du väljer att upprätta en eller flera juridiska handlingar hos oss har vi fasta priser som juristen informerar dig om vid ert samtal.