Tillbaka till partnerkampanjen Stäng
  1. Familjejuridik
  2. Expressensenior

Expressen Senior - Hitta ordet!

Få 1000 kr rabatt på framtidsfullmakt eller testamente.
Vad kul att du vill veta mer om vårt erbjudande. Här får du både information om erbjudandet och lite hjälp på vägen. Lycka till!

Annons med erbjudande i Expressens seniorbilaga den 25 november

Så går det till

  1. Fyll i de horisontella raderna. Ledtråden är det ord som står till vänster om varje rad. I rutorna skriver du den juridiska tjänst eller den livssituation som motsvarar ordet.
  2. När du fyllt i de horisontella raderna framträder ett ord i det ljusröda vertikala fältet.
  3. Du mailar det ordet + dina kontaktuppgifter till info@verahill.se .
  4. En jurist hör då av sig till dig för att stämma av vilken juridisk handling som passar dig bäst. Samtalet sker över telefon.

 

Om erbjudandet

För att nyttja erbjudandet måste man ha följt de 4 stegen ovan. Erbjudandet är värt 1000 kr inkl moms och endas ett erbjudande gäller per person. Ordinarie pris för framtidsfullmakt är 4.600 kr inkl moms och för testamente 4.600 kr inkl moms. Erbjudandet gäller på Verahill Familjejuridik till den 31 december 2020. Det kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter.

Om våra olika tjänster (och lite hjälp till ordflätan också…)

Till en jurist kan man vända sig både i förebyggande syfte och när man är mitt uppe i en kris. Här är några av de saker vi gärna hjälper dig vidare med.

Flytta isär, skilsmässa och separation

Det är ofta svårt och jobbigt när ett förhållande tar slut. Att flytta isär är inte alltid så enkelt när det kommer till att dela upp era tillhörigheter, dessutom finns det olika lagar som ni påverkas av beroende på om ni är gifta eller sambor.

Framtidsfullmakt

Med en framtidsfullmakt utser du en eller flera personer som får befogenhet att fatta beslut åt dig när du inte längre kan göra det själv. Ligg steget före genom att planera och underlätta för dina nära och kära med en framtidsfullmakt. 

Gåvobrev

Rent juridiskt kan det vara krångligare än man tror att ge bort saker. Ett gåvobrev kan förebygga framtida oklarheter och konflikter. Därför är det bra att skriva ett gåvobrev när du ger bort eller får något av större värde. I vissa fall är gåvobrev dessutom ett krav.

Arvstvist

Efter att en nära anhörig gått bort händer det att efterlevande är oeniga och att tvister uppstår. Det kan handla om dödsboets förvaltning, till exempel vad man som dödsbodelägare får göra i ett dödsbo. Det är inte heller ovanligt att den avlidnas testamente är svårtolkat eller att testamentets giltighet ifrågasätts.

Äktenskapsförord

Som gifta har ni valt att leva tillsammans och därmed att dela på mycket. Men ni kanske inte vill dela det där fritidshuset, företaget eller ett arv? Det är skönt att ha koll på vad som är mitt och vad som är ditt.

Testamente

Genom ett testamente kan du vara säker på att du får det som du vill den dagen du inte längre finns. Du kan ge dina barn framtida trygghet, låta din sambo ärva dig eller ge något till någon som betyder mycket för dig.